Nieuws

Tilburgs Recreanten Team Toernooi - 26 mei 2018

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt het 1e Tilburgs Recreanten Team Toernooi (TRTT) van Badminton Nederland plaats in Tilburg. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de "recreatieve" spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Het is een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat.

 

Het TRTT is net als de andere recreatieve toernooien (LRTTARTT en MRTT) gebaseerd op een mix van veel recreatief spelen in een gezellige omgeving. Veel spelen betekent dan ook dat u nooit uitgeschakeld wordt. Op het LRTT betekent dit dat u middels een roulatiesysteem de hele dag met wisselende partners uit uw team verschillende dames-, heren- en gemengddubbel partijen speelt tegen andere recreatieve spelers uit heel Nederland.

Het aantal deelnemers per team kan variëren van 4 tot 8 spelers met minimaal twee dames en twee heren.Het toernooi is bedoeld voor recreatieve badmintonspelers, niet voor hogere competitiespelers. Als richtlijn stellen wij dat spelers mee kunnen doen als zij recreanten zijn of in de lagere regionale competitieklassen spelen. Wij hanteren echter geen strikte regels over wie er wel en niet mee mogen doen. Voor hogere competitiespelers is het toernooi simpelweg niet leuk. Badmintonners die geen lid zijn van Badminton Nederland zijn ook welkom, zij het tegen een kleine extra bijdrage waarmee men automatisch lid wordt tot het eind van dit jaar.

Inschrijving is mogelijk via www.trtt.nl

« Terug

» Nieuws archief